Jul i Dragør

Du finder den gode gammeldags julestemning i Dragør. Vi tror, det var derfor, at DR valgte Dragør som kulisse til Tidsrejsen, der var den populære julekalender i 2014. Du kan genopleve julestemningen fra julekalenderen hver weekend i december, hvor der er julemarked på torvet Badstuevælen plus en række arrangementer i byen.

Vi tyvstarter dog julerierne i den sidste weekend i november med det stemningsfulde julemarked på Amagermuseet og juletræstænding på Neels Torv. Du skal selvfølgelig også være velkommen til en tur rundt i byen på hverdage. Det er svært at undgå at komme i julehumør i den julepyntede gamle by med sine gule huse, der står skulder ved skulder i de små gader og stræder med toppede brosten. Brug gerne jule-app'en.

Stemningsfyldte Dragør

På det centrale torv Badstuevælen i Dragør finder du det hyggeligste lille julemarked. I år kan du opleve markedet for tredje gang, så det er ved at blive en fin tradition i byen. Kom og oplev julehyggen i Dragør.

Og hvis du synes, julemarkedet virker bekendt, er det, fordi det var en af de centrale kulisser under optagelserne til DR's julekalender 'Tidsrejsen', som blev vist i december 2014.

Flere oplevelser i Dragør

Der er juleaktiviteter flere steder. Der bliver også julet på Amagermuseet i Store Magleby, på bibliotekerne, på havnen og i Dragør Bio.

 

Det praktiske

Del denne side