Find julehyggen i Dragørs historiske miljø

Jul i Dragør

Du finder den gode gammeldags julestemning i Dragør. Vi tror, det var derfor, at DR valgte Dragør som kulisse til Tidsrejsen, der var den populære julekalender i 2014.

Vi begynder julerierne i den sidste weekend i november, hvor der både er det stemningsfulde julemarked på Amagermuseet og juletræstænding på Neels Torv.

I december er der i weekenden julemarked på torvet Badstuevælen. I de sidste tre adventsweekender er det hyggelige julemarked hovedattraktionen, men der er også åbent på Amagermuseet til og med 17. december, og du skal selvfølgelig være velkommen til en tur rundt i byen på hverdage. Det er svært at undgå at komme i julehumør i den julepyntede gamle by med sine gule huse, der står skulder ved skulder i de små gader og stræder med toppede brosten. Brug gerne jule-app'en.

Stemningsfyldte Dragør

På det centrale torv Badstuevælen i Dragør finder du det hyggeligste lille julemarked. I år kan du opleve markedet for fjerde gang, så det er blevet en fin tradition i byen. Kom og oplev julehyggen i Dragør.

Flere oplevelser i Dragør

Der er juleaktiviteter flere steder. Der bliver også julet på Amagermuseet i Store Magleby, i Store Magleby Kirke og i Dragør Bio.

 

Musik, teater og underholdning

Der er muligheder for kulturelle oplevelser for store og små og for enhver smag i julemåneden.