©  Foto:

Havnekontoret

Havnekontoret finder du i den gamle havn - her kan du købe chipkort til el-standerne og toiletbygningerne i havnekontoret. Kort til vaskeri købes også her.

Havneafgiften skal betales i automaten ved havnekontoret. Den selvklæbende kvittering, du modtager fra automaten, skal påsættes søgelænderet på den båd, havneafgiften er betalt for.

Du finder toilet- og badefaciliteter både i den nye og gamle havn. I den gamle havn er de placeret umiddelbart øst for havnekontoret og ved Dragør Sejlklub ved Nordre Mole. I den nye havn finder du toilet og brus i den sorte bygning i det sydvestlige hjørne af havnen.

Der er grillmulighed både på Nordre Mole, i Madsens Krog (ved Dragør Kajakklub/Dragør Sejlklub) ved krabbebroen og flere steder langs molen i den nye havn.

Faciliteter i øvrigt: Der er el og vand på alle broer. El betales efter forbrug. Diesel fra stander på ponton i den tidligere færgehavn. Alle gængse kreditkort accepteres. Benzin 500 m. Værft bedding (20 tons) slæbested, smed og mekaniker. Dykkerassistance. En 2 tons elektrisk kran.

Som noget nyt kan man leje cykler hos havnekontoret. Det koster 100 kroner pr. dag, depositum 500 kroner. Kun mod kontant betaling.